Wellness in Italië: 3x baden in luxe
23 januari 2022 

Wellness in Italië: 3x baden in luxe

Baden in luxe, en dat in adembenemend Italië. Waan je tussen besneeuwde bergen, glooiende heuvels of karakteristieke kunststeden. Geniet van spa, sauna en massage. Verwellness jezelf in één van deze waanzinnige ‘la dolce vita’ oorden.    

Dompel je onder in ontspanning. Verwelkom de warmte. Relax. En geniet van dat heerlijke rozige gevoel. Gun jezelf en je geliefden de ultieme relax-vakantie. Ontdek hier de meest luxe, adembenemende en ontspannen wellness-locaties van Italië.

Zweven in Zuid-Tirol
Zweef op een roze wolk richting Noord-Italië en laat je verrassen door de overweldigende Dolomieten. Verblijf in het romantische kasteel: Castel Fragsburg. Dompel je onder in haar luxe en heilzame spa en laat je verwennen door culinaire heerlijkheden, bereid door haar 1-Michelin-ster-restaurant.

Wil je graag ontspanning met spanning combineren? Dan kunnen wij je ook nog létterlijk laten zweven: ga helikoptervliegen boven de Dolomieten! Wat een waanzinnige ervaring. Zin gekregen om te gaan? Laat het ons hier weten! Indyque Travel ontwerpt jouw reis, helemaal naar jouw wens.
 Luxe wellnesshotel Castel Fragsburg
Floreren in Florence 
Een romantisch toevluchtsoord in het hart van de stad, vol elegante details van de Florentijnse stijl. Verblijf in Continentale Florence, dompel je onder in de warme tinten van Toscane en geniet van massages. Ga jij voor de Tibetaanse klankmassage? Of liever voor de Mediterrane rituele massage?  

Geef jezelf de tijd cadeau. Geniet van deze prachtige stad vol kunst, wellness en culinaire goddelijkheden. Meer (wellness)wensen in Florence? Dit kunnen wij voor jou betekenen.

Luxe spabehandeling hotel Continentale, Florence
Ultiem relaxen in Umbrië
Overnacht in een eeuwenoud kasteel, tussen de groene heuvels van Umbrië. Ontwaken in die adembenemende natuur, alleen dat is al ontspanning. Maar Hotel Castello Reschio heeft meer voor jou in petto.

Baad in het buitenzwembad, met uitzicht op het kasteel en de glooiende heuvels. Of geniet van het badhuis, dat zich in de oude wijnkelders bevind. Een stomend, dromerig toevluchtsoord. Neem een Romeins bad, een tropische regendouche en geniet van hamam en massages. Droom jij van deze ervaring? Dit zouden wij voor jou kunnen betekenen.

Luxe badhuis, Hotel Reschio, Umbrië
Ontzettend veel behoefte gekregen om nú te gaan ontspannen in een van deze prachtige Italiaanse locaties? Indyque Travel is jouw persoonlijke reisontwerper. Vertel ons wat jij wenst, en wij regelen het voor jou. Wie weet vertoef jij binnenkort in een van deze adembenemende ‘la dolce vita’ oorden.

Reactie plaatsen