Actief in de Alpen: dit zijn de mooiste reizen
30 december 2021 

Actief in de Alpen: dit zijn de mooiste reizen

Zweef met de kabelbaan naar je hotel, vaar met een luchtballon boven de adembenemende Alpen en wandel, klim, fiets, klettersteig of ski door dito bergen. Wil jij wellness en luxe combineren met ruige natuur? Dit zijn de mooiste reizen van Indyque Travel!


Ben jij meer het type: op avontuur in de ruige natuur (lees: afzien) en je daarna lekker onderdompelen in wellness (lees: beloning)? Of ben jij meer het type: geef me alle highlights, laat me dingen proeven, ervaren, beléven, zién? Goed nieuws: we got it all! Beter nieuws nog: jij hoeft niet te kiezen. Want wij maken alle reizen op maat. Geen kant-en-klare-pakketreis bij ons, maar: jouw droomreis persoonlijk ontworpen naar jouw wensen.

Denderend door de Dolomieten
Wandel langs de aardpyramiden, de wijngaarden, de wereldberoemde Drei Zinnen en de Pragser Wildsee. Rijd door het culinaire hart van Zuid-Tirol en geniet van de beste kazen, pure bieren en huisgemaakte chocolade. En vergeet die heerlijke Zuid-Tiroolse wijnen niet, hè! We noemen een: Lagrein, Weissburgunder en de Vernatsch. Prost!

Houd je van roadtrippen door adembenemende landschappen? Onderweg stoppen bij schattige stadjes (we noemen een: Bruneck)? En ondertussen ook flink wat avontuur? Boek een reis naar de Dolomieten! Ga heerlijk golven in Cortina, of op een van de mooiste 18-holes golfbanen van Noord-Italië: St. Vigil-Seis. Ga klettersteigen met een lokale berggids. Zweef met (ski)liften naar de toppen van de bergen om daar te genieten van adembenemende vergezichten. Ga lunchen bij Gostner Schwaige. Dineren bij Vögele. Helikopter vliegen boven de Alpen. Of wát je dan ook wenst.

Beste reisperiode: van juni tot en met september;
Reisduur: 12 dagen (of hoeveel jij wenst!);
Vervoer: vliegtuig en huurauto, eigen vervoer (wat jij wenst!);
Reistype: maatwerk (wij ontwerpen jouw droomreis). Ontwerp jouw droomreis hier.

Luxe reis Dolomieten - Indyque Travel
Hartverwarmende huttentochten
Zin in avontuur in de bergen? Wandelend van berghut naar berghut? En dat individueel? Met individueel bedoelen we: zonder persoonlijke bergwandelgids en niet in een groep. Je wandelt zelfstandig (lees: romantisch met zijn tweetjes?) door de bergen, uiteraard aan de hand van onze wandelkaart en routebeschrijving.

Je wandelt vijf of zes dagen op de toppen van de bergen. Langs besneeuwde bergtoppen, adembenemende vergezichten, panoramische parels en: naar gezellige berghutten. Als afsluiting van deze uitdagende tocht genieten jullie samen van een luxe hotel, waar je je volledig onderdompelt in wellness. Verblijf bijvoorbeeld in: Hotel My Arbor in Plose of Castel Fragsburg in Meran. Zie het als kers op de taart van deze reis.

Kies je voor Hotel My Arbor, dan kies je voor een boomhotel met prachtige luxe suites. Je verblijft in een adults only hotel, geniet van sauna en spa en slaapt in de sterke boomtoppen. In de wolken zijn wordt zo wel heel easy ;-)

Ga je voor Castel Fragsburg, dan ga je voor een kasteel in Zuid-Tirol met een vleugje mediterraanse sensualiteit. Geniet van de enorme kasteeltuin, van culinaire hoogstandjes vol verse kruiden en van de healing spa. Gun jezelf een weelderig retreat, na die avontuurlijke maar inspannende dagen in de bergen.

Beste reisperiode: van juni tot en met september;
Reisduur: 8 dagen (of hoeveel jij wenst!);
Vervoer: vliegtuig en huurauto, eigen vervoer (wat jij wenst!);
Reistype: maatwerk (wij ontwerpen jouw droomreis). Start jouw droomreis hier.Kriebels gekregen om de bergen in te duiken? Stuur ons een berichtje! Laat ons al jouw wensen weten, dan zorgen wij dat ze uitkomen.

Reactie plaatsen