arrow_drop_up arrow_drop_down
Luxe hotel met zwembad aan de haven van Monaco, Frankrijk

Over indyque travel

wij verzorgen jouw reis van a tot z

wie ben ik?

Ik ben Sanne van der Grift en heb in 2016 besloten om mijn vaste baan als personeelsplanner op te zeggen en de sprong in het diepe te wagen door in het familiebedrijf te stappen. Na 2 jaar mijzelf volledig gefocust te hebben op Tirol Outdoor Experience, merkte ik dat het bij mij kriebelde om een nieuwe onderneming op te zetten.


Ik heb een enorme passie voor reizen en dan met name reizen binnen Europa. Wat van verre komt hoeft niet altijd beter of mooier te zijn. Europa heeft zoveel moois te bieden en ik ontdek iedere keer weer nieuwe plekjes. Wanneer ik mijn favoriete vakantie moet omschrijven zou ik zeggen dat ik niet kan kiezen. Ik vind een stedentrip ontzettend leuk. Het ontdekken van een stad, zijn cultuur, musea, restaurantjes en leuke boetiekjes of gewoon de hele dag door de stad struinen. Aan de andere kant kan ik ook enorm genieten van de rust van het platteland, de natuur of de bergen. Een weekje aan het strand of zwembad is aan mij niet besteed, daarvoor ben ik te onrustig, ik wil te graag iets nieuws ontdekken.


Vanuit die passie is het idee ontstaan voor Indyque Travel, met in mijn achterhoofd houdende jou, mijn klant die best zelf zijn/haar vakantie kan regelen maar er simpelweg door de drukte van alledag niet aan toe komt. Aan wie het de tijd ontbreekt om alles voor een reis uit te zoeken.


Of je nu op zoek bent naar alleen een hotel, omdat je zelf graag de rest wilt uitzoeken. Of dat je op zoek bent naar een reis van A tot Z. Ik doe het allebei.


Wil je nog meer over mij weten? Vragen staat vrij, ik beantwoord ze met alle liefde.


Ciao


P.S. Check ook zeker even de video waarin ik mij voorstel.

P.P.S. Volg ons op Facebook en Instagram, en schrijf je in voor de nieuwsbriefMissie

Ken je dat gevoel?

  • Je bent toe aan een break of een lange vakantie, maar het ontbreekt je aan de tijd om dit allemaal uit te zoeken en te regelen?
  • Zie jij op het internet ook door de bomen het bos niet meer, door het teveel aan aanbod?
  • En jij hebt het vast wel eens meegemaakt dat de mooie plaatjes op een website in werkelijkheid sterk verouderd zijn.


Wij zijn hier de laatste jaren steeds vaker mee geconfronteerd. Binnen ons moederbedrijf, Tirol Outdoor Experience, werden wij steeds vaker benaderd door klanten met de vraag of wij om die redenen complete vakanties van A tot Z konden verzorgen. Omdat wij binnen Tirol Outdoor Experience ons richten op actieve vakanties in de bergen hebben wij in 2017 besloten om te starten met Indyque Travel. Inmiddels hebben wij ook tal van unieke bestemmingen buiten de Alpen voor je bezocht en zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe pareltjes binnen Europa.  


Het is onze missie om jouw reis van A tot Z te verzorgen. Het enige dat jij nog hoeft te doen is te genieten en herinneringen te maken.

Onze diensten

Alle reizen bij Indyque zijn maatwerk reizen

maatwerk

Al onze reizen worden op maat geheel naar wens gemaakt. Al onze maatwerk reizen zijn tevens uit te breiden met privé vluchten, transfers per luxe taxi en meer.

Vliegen met een privatejet behoort ook tot de mogelijkheden bij Indyque Travel

services

Conciërgeservice voor het reserveren van tickets, restaurants, activiteiten en meer. Zowel voor, tijdens als na jouw reis staan wij bij vragen altijd voor je klaar.

Bij Indyque Travel zijn wij gespecialiseerd in bestemmingen binnen Europa

reisexpert

Wij zijn expert in het organiseren van exclusieve reizen wereldwijd. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een groot wereldwijd netwerk. 

reismagazine vol inspiratie ontvangen?

reisadvies op maat ontvangen?