Luxe hotel met zwembad aan de haven van Monaco, Frankrijk

Over Indyque Travel

Wij verzorgen jouw reis van A tot Z

Sanne, jouw Personal Travel Designer

Het gezicht achter Indyque Travel

De voorliefde voor reizen is mij met de paplepel ingegoten. In 2004 zijn mijn ouders gestart met Tirol Outdoor Experience. En in 2016 ben ik met veel enthousiasme in het familiebedrijf gestapt. Hoewel de Alpen mijn tweede thuis zijn ontstond in 2017 de wens om uit te breiden.


In 2018 is Indyque Travel opgericht en organiseren wij met veel liefde en passie luxe en exclusieve reizen wereldwijd. Van klein boetiekhotel tot unieke accommodatie op fantastische locaties, wij kennen ze allemaal. En als we ze nog niet kennen dan brengen wij een bezoek om uit te zoeken of ze passen bij Indyque Travel. Of je nu op zoek bent naar een korte citytrip, een luxe gezinsvakantie, romantische vakantie of een 3-weekse luxe rondreis. Voor een luxe vakantie ben je bij ons aan het juiste adres. 

Specialist in exclusieve reizen

Alle reizen bij Indyque zijn maatwerk reizen

Maatwerk

Onze reizen worden op maat geheel naar wens gemaakt. Al onze maatwerk reizen zijn tevens uit te breiden met privé vluchten, transfers per luxe taxi en meer.

Vliegen met een privatejet behoort ook tot de mogelijkheden bij Indyque Travel

Services

Conciërgeservice voor het reserveren van tickets, restaurants, activiteiten en meer. Zowel voor, tijdens als na de reis staan wij bij vragen altijd voor je klaar.

Bij Indyque Travel zijn wij gespecialiseerd in bestemmingen binnen Europa

Reisexpert

Wij zijn expert in het organiseren van exclusieve reizen wereldwijd. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een groot netwerk. 

Duurzame luxe reizen boek je bij Indyque Travel

Duurzaam

Wij hebben het klimaat hoog in het vaandel staan. Iedere reis wordt daarom door ons gecompenseerd via GreenSeat.

Reismagazine vol inspiratie ontvangen?

Reisvoorstel op maat ontvangen?