Skichalets en skigebieden om in luxe te baden
22 november 2021 

Skichalets en skigebieden om in luxe te baden

Honderden heerlijke pistekilometers, een persoonlijke helikopterrondvlucht boven de Alpen of knus bij een knapperend haardvuurtje in jouw luxe skichalet. Dit zijn de wintersport skichalets en holiday getaway van jouw dromen.

De sneeuw is coming! En de pistes wachten vol smart op je. Of dat nou is om vanaf te skiën, te langlaufen, te springen, te sleeën of te vliegen: deze luxe skigebieden gaan jou deze winter de nodige spanning en ontspanning brengen.

Skigebieden Oostenrijk
Denk je aan skiën in Lech, dan denk je aan: 300 heerlijke pistekilometers, waar je met moderne gondels in de meest veilige liften naartoe gebracht wordt - en dat zonder wachttijd. Want dat bestaat niet in Lech. Wat wel bestaat in Lech is het mondaine karakter, dat onze koninklijke familie over de vallei heeft uitgestrooid. Hierdoor behoort Lech tot de rijkste gemeentes van Oostenrijk.

Je kunt lekker met de auto of de trein naar Lech, maar wij kunnen ook een private jet naar Innsbruck voor je regelen. En dan ga je vanaf daar met de taxi naar het mooie Lech. Laat ons jouw wensen weten, en wij regelen het voor je.

Ontvang gratis reisadvies

Ski chalet Oostenrijk
Waar je dan heerlijk achterover kunt hangen in luxe? Dit zijn de skichalets in Oostenrijk waar wij erg warm van worden:

Skihotel Severin’s, Oberlech 
Geniet van een Alpine Retreat: een oase van verwennerij op grote hoogte


Chalet Brunnenhof 7, Lech
Geniet van de sauna, het Turkse stoombad en het indoor-zwembad. Ook beschikbaar tijdens de feestdagen!


Skigebied Zwitserland
Reis naar de Zwitserse Alpen en geniet van Zermatt en haar Matterhorn. En geniet ook zeker van haar heerlijke lange skigebieden. Ga skiën, langlaufen, snowboarden, hiken of helikopter vliegen. Wat je ook doet: Zermatt is een parel voor het oog en zal je de nodige ontspanning brengen.

Ontspannen op reis naar Zwitserland? Regelen wij voor je. Geef ons je wensen door en wij regelen dat jij zorgeloos op reis gaat. 

Ontvang gratis reisadvies

Ski chalet Zwitserland
En waar kunnen we de ski’s heenbrengen voor je? In deze luxe skichalets kun jij binnenkort overnachten:

Backstage Hotel, Zermatt
Waar design en wintersport hand in hand gaan


Chalet Calima, Verbier
Geniet van een outdoor-hottub en een indoor-zwembad en laat je verwennen door de koks. Ook te reserveren voor de feestdagen!


Ski chalet Italië
Ben je meer een liefhebber van de Dolomieten? Dan hebben wij een waanzinnig luxe skichalet voor jou beschikbaar, waar je jezelf helemaal onderdompelt in wellness: Hotel Rosa Alpina. Een elegant retreat met een spa en een uitmuntende keuken. Laat je verwennen door culinaire heerlijkheden, bereid door dit 3-Michelin-sterren-restaurant.


Wens je graag boven de Dolomieten te vliegen? Regelen wij een helikopterrondvlucht voor je. Wens je graag de ski’s in jouw skichalet te ontvangen? Zorgen wij dat ze je naar je toe gebracht worden. Laat ons weten wat jij wenst, en wij ontwerpen jouw reis op maat. 

Ontvang gratis reisadvies

Skigebieden Italië
Het Dolomiti Superski gebied is een dróóm van een plek: ze is het allergrootste skiregio van de wereld. Denk aan 12 skigebieden, aan 18 overweldigend hoge pieken die zo de 3.000 meter aantikken en aan de eindeloze skihellingen waar jij straks vanaf sjeest.

Skigebieden Frankrijk
Wil je in Frankrijk aan de ski? Dan is Morzine het ideale skigebied voor jouw wintersport. Dit prachtige Alpendorpje ligt vlakbij de Mont Blanc en kent waanzinnige panoramazichten. Denk aan: eindeloze rijen vol prachtige dennenbomen, bedekt met dat verse laagje sneeuw. Ook dit is een skigebied dichtbij Nederland! Welk vervoersmiddel kunnen wij voor jou regelen? Laat het ons weten.

Luxe ski chalet Frankrijk
In Frankrijk hebben wij twee heerlijke luxe skichalets voor jou beschikbaar. Goed nieuws: deze skichalets zijn ook nog beschikbaar voor de aankomende feestdagen!

Chalat Cala 201, Val-d’Isère 
Geniet van dit waanzinnig knusse skichalet, waar je voor een knapperend haardvuur van de prachtige vergezichten op de dennenbomen geniet.


Apartment Chartreuse, Val-d’Isère
Waan je in luxe in dit prachtige houten skichalet vol comfort en luxe.


Luxe skichalets in Europa
Inspiratie gekregen voor jouw wintersport- of feestdagenvakantie? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij van Indyque Travel ontzorgen jou van A tot Z, maken jouw droomreis op maat. Laat ons weten waar jij van droomt, en wij realiseren het voor je. 

Ontvang gratis reisadvies

Reactie plaatsen