Wees geen vreemde, laat van je horen!

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik onderstaand contactformulier of onze gegevens hieronder om contact met ons op te nemen. Je kunt ons ook vinden, volgen en contacteren via social media!

Indyque Travel organiseert luxe en exclusieve reizen wereldwijd.  


Om een indruk te krijgen van de reizen die wij kunnen organiseren, raden wij je aan om onze inspiratiereizen te bekijken. Deze zijn als pakket te boeken of geheel naar wens aan te passen.


Staat jouw gewenste reis er niet tussen en ben je naar iets heel anders op zoek? Ook dan ben je bij Indyque Travel aan het juiste adres.


Onze reizen zijn niet geschikt voor backpackers, kampeerders of camper-reizigers aangezien wij geen contact hebben met hostels en campings.


Werkwijze maatwerkreizen

Stap 1: Invullen aanvraagformulier
Stap 2: Eén van onze Personal Travel Designers neemt contact met je op om al jouw wensen door te spreken, zodat jouw ultieme vakantie kan worden samengesteld.

Stap 3: Via mail ontvang je een concept voorstel zodat je een eerste indruk hebt van de mogelijkheden. Na jouw feedback werken we het concept verder uit en krijg je toegang tot jouw mini-website met alle informatie.

Stap 4: De Personal Travel Designer neemt contact met je op om het voorstel te bespreken en te kijken of je nog aanpassingen wilt zien. Of je boekt direct via de mini-website de reis. 

Stap 5: Aftellen maar en genieten van de voorpret!

Neem contact op!

Contactgegevens

Contactinformatie
Indyque Travel
Gildelaan 71
5081 PJ Hilvarenbeek
info@indyque.com
+31 135056444


Of vind ons op social media