Wees geen vreemde, laat van je horen!

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik onderstaand contactformulier of onze gegevens hieronder om contact met ons op te nemen. Je kunt ons ook vinden, volgen en contacteren via social media!

Indyque Travel organiseert luxe en exclusieve reizen wereldwijd.  


Wij werken alleen samen met hotels uit het top segment en ook onze lokale partners leveren de beste service. Wij steken zelf veel tijd en energie in het onderhouden van onze contacten en het bezoeken van accommodaties om te bekijken of deze hotels geschikt zijn voor onze klanten en voldoen aan onze hoge standaarden.


Onze reizen zijn niet te vergelijken met een standaard reis die te boeken is bij een reisbureau, wij gaan altijd the extra mile voor onze klanten.


Wij kiezen er bewust voor om alleen samen te werken met alleen de besten. Dit resulteert erin dat onze reizen beginnen vanaf €500,- per persoon per dag (bij alleen vlucht, transfer en hotel) en vanaf €750,- per persoon per dag voor complete maatwerkreizen van A tot Z volledig georganiseerd.


Om een indruk te krijgen van de reizen die wij kunnen organiseren, raden wij je aan om onze inspiratiereizen te bekijken.


Staat jouw gewenste reis er niet tussen en ben je naar iets heel anders op zoek? Ook dan ben je bij Indyque Travel aan het juiste adres.

Intake kosten

Al onze reizen zijn geheel op maat gemaakt naar wens van de klant. Daar gaat veel tijd en werk in zitten. Om die reden hanteren wij intake kosten.

Voor nieuwe klanten rekenen wij voor de eerste reis €150,-.

Voor terugkerende klanten is dit €100,-.

Deze kosten worden alleen in rekening gebracht indien de reis niet geboekt wordt.


Werkwijze maatwerkreizen

Stap 1: Invullen aanvraagformulier
Stap 2: Eén van onze Personal Travel Designers neemt contact met je op om al jouw wensen door te spreken, zodat jouw ultieme vakantie kan worden samengesteld.

Stap 3: Via mail ontvang je een concept voorstel zodat je een eerste indruk hebt van de mogelijkheden. Na jouw feedback werken we het concept verder uit en krijg je toegang tot jouw mini-website met alle informatie.

Stap 4: De Personal Travel Designer neemt contact met je op om het voorstel te bespreken en te kijken of je nog aanpassingen wilt zien. Ben je helemaal tevreden dan kun je direct via de mini-website de reis boeken. 

Stap 5: Aftellen maar en genieten van de voorpret!

Neem contact op!

Contactgegevens

Contactinformatie
Indyque Travel
Gildelaan 71
5081 PJ Hilvarenbeek
info@indyque.com
+31 135056444


Of vind ons op social media