Oh, wauw! Dit wil je beleven en proeven: onze weelderige wijnreis door Frankrijk
22 april 2022 

Oh, wauw! Dit wil je beleven en proeven: onze weelderige wijnreis door Frankrijk

Luxueuze châteaus waar volle wijnen rijkelijk vloeien. Eindeloze wijngaarden, goddelijke wijnproeverijen en die weelderige Franse grandeur. Geniet van het zwoele zuiden, de Loire vallei iets onder Parijs of ga voor een onvergetelijke (wijn)rondreis door de wijnregio’s.

Maak je klaar voor ’s werelds beste wijnen, wijnkelders en wijnhotels. Wij zorgen voor privé-rondleidingen door de meest indrukwekkende wijnkelders, wijngaarden en wijnboerderijen. Hoef jij alleen maar te proeven en te genieten. Hef het glas op jouw bijzondere wijnreis!

Chateau Lafaurie Peyraguey
Overnacht in een château
Proef helemaal in stijl van die Franse grandeur en overnacht in een eeuwenoud château. Waar wijngaarden je omringen en elegantie je betovert. Wij hebben speciale contacten met de meest bijzondere châteaus waar jij de meest rijkelijke wijnen proeft.  

Laat je inspireren door de châteaus hieronder. Kies de (wijn)regio, laat ons weten waar jij graag wil verblijven en wij sturen jou een prachtig reisvoorstel toe. Vrijblijvend. Handig om te weten is dat wij exclusieve, luxe reizen ontwerpen.

In deze regio’s kun jij in fantastische châteaus verblijven:

 Bordeaux aan de kust: hier wacht een intiem vijfsterren château op jou. Je kunt hier uitmuntend regionaal dineren - uiteraard met bijpassende wijnen - en genieten van zwembad en sauna. Hier ontdek je the art of wine.  
Luxe wijnrondreis Frankrijk
Onder Bordeaux: ontdek deze unieke plek op de wereld in het zuidwesten van Frankrijk. Een château met kamers die prachtige uitzichten over de wijngaarden bieden. Geniet van gastronomische gerechten, ga golven of wijnproeven.

Iets boven Toulouse: geniet van dit middeleeuwse, viersterren wijnkasteel mét Michelin-sterrenrestaurant. Ontdek elegante wijnen uit de wijnkelder, waar de wijn ligt te rijpen. Geniet van het zwembad, de spa of een potje tennis. En: dit château heeft een helikopterplatform.

Saint-Émilion regio: in het zuiden van Frankrijk vind je dit adembenemende vijfsterren château. Geniet van haar elegante keuken met prachtige wijnen. Dompel je onder in wellness of neem een duik in het zwembad.

Luxe wijnhotel Sources de Cheverny
Hart van de Loire vallei: tussen de kastelen van Chambord en Chenonceau lijkt de tijd stil te staan. Kom helemaal tot rust in dit eco-vriendelijke hotel. In de keuken vind je voornamelijk verse, lokale producten. Geniet van de spa, de wijngaarden en de historische Loire vallei vol kastelen.

Deze excursies maken jouw wijnreis compleet
Het glas heffen is uiteraard je favoriete bezigheid tijdens deze reis. Maar wellicht wil je graag ook de omgeving ontdekken. Of iets spannends, ontspannends of actiefs doen. Het is jouw droomreis, dus je kunt alles toevoegen aan deze reis wat je wenst! Wat vind je bijvoorbeeld van:

➵ Heli-hiking;
➵ Helikopterrondvlucht;
➵ Uitgebreide wijntour;
➵ Rondleidingen door wijnkelders;
➵ Wijnproeverijen;
➵ Wandelingen;
➵ Fietstochten;
➵ Rondleiding door de Loire vallei.

Luxe helikopter rondvlucht bij Chateau Cordeillan-Bages
Wil jij graag een weekend of een week op reis? Of ga je liever voor een langere (rond)reis? Wij ontwerpen alle reizen op maat, naar jouw wens. Zodra jij vrijblijvend dit formulier hebt ingevuld, gaan wij met jouw droomreis aan de slag. Binnen een week krijg je een prachtig reisvoorstel toegestuurd, waar jij vol verrukking ‘ja’ op gaat roepen. Bevalt het reisvoorstel je toch niet zo? Dan passen wij ‘m helemaal naar wens voor jou aan!

Binnenkort ook Frankrijk en haar prachtige wijnkastelen ontdekken? Jouw wijnreis begint hier

Reactie plaatsen