Oud en nieuw vieren in het buitenland
05 november 2021 

Oud en nieuw vieren in het buitenland

Knallende kurken en een spetterend uiteinde, maar dan vanuit een huisje in de sneeuw of vanaf een heerlijke zonbestemming – vol wellness, zandstranden en palmbomen voor je neus. Oud en nieuw vieren in het buitenland doe je in luxe. En wel op deze goddelijke plekken.

Zin om met de zon het nieuwe jaar in te gaan? Of vertoef jij liever in winterse sferen tijdens de jaarwisseling? Wij zijn hier om jou te helpen om jouw droomvakantie tijdens oud en nieuw te realiseren. Laat je inspireren door deze leuke plekken om oud en nieuw te vieren, romantisch oud en nieuw vieren of om juist helemaal off the grid te gaan. Het is jouw feestje.

Oud en nieuw in Noorwegen
Knapperend haardvuurtje in een intiem en luxe houten huisje in de natuur. Lekker dekentje erbij. Dik pak sneeuw voor de deur. Dat kan allemaal in dit prachtige boutique hotel. Een droom van een huisje, gerealiseerd door Nederlandse eigenaren. Reis naar een van de beste hotels in Noorwegen via business class, per private jet – of wat jij wenst. Huskytocht door de sneeuw? Picknicken op een exclusieve plek? Regelen wij voor je. Alles om knallend het nieuwe jaar in te gaan.

Boutique Hotel Herangtunet, Noorwegen

Voeten opwarmen in Noorwegen
Leuke steden om oud en nieuw te vieren
Oud en nieuw vieren in Noorwegen, maar dan liever in de stad? Dat kan in dit prachtige design hotel Brosundet, in het hart van Alesund. Je vindt de zee nét buiten de lobby en je struikelt nog net niet over de prachtige fjorden en alpen die om de hoek op je wachten. Brosundet dompelt je onder met comfort, stad en natuur. En dat alles op één plek. Ga oud en nieuw in Noorwegen vieren!

Hotel Brosundet, Noorwegen

Luxe 4 sterren hotel Brosundet, Ålesund ©Marte Garmann
Oud en nieuw Italië
Terug naar de natuur, waar de overweldigende Dolomieten op je wachten. In het noorden van Italië huist Hotel Rosa Alpina, een elegant retreat met een spa en een uitmuntende keuken. Laat je verwennen door culinaire heerlijkheden, bereid door dit 3-Michelin-sterren-restaurant. Trek je terug in de natuur, laad helemaal op in de prachtige spa en begin herboren aan het nieuwe jaar.

Hotel Rosa Alpina, Italië

Luxe reis Dolomieten - Indyque Travel © Rosa Alpina
Oud en nieuw Madrid
Toch liever in de stad? Wat dacht je van hartje centrum Madrid? Waan je in goddelijke sferen. Dit paleis werd luxe hotel, maar je voelt nog steeds de devine sferen. Verwacht een spectaculaire entree, waar je welkom wordt geheten door de god Hermes. Dompel je onder in luxe, in de secret pool garden en in alle grote monumenten die Madrid te bieden heeft. Of wil je met een helikopter boven de stad vliegen? De Spaanse cuisine proeven? Naar een prachtige flamenco-show? Laat het ons weten, en wij regelen het voor je.

CoolRooms Hotel, Madrid


Oud en nieuw in Portugal
Verblijf in dit award-winning boutique hotel in hartje centrum van Porto. En hartje centrum Porto betekent: waanzinnig uitzicht op de Douro rivier, de vallei en de prachtige Portugese huisjes. Dit hotel ademt kunst à la avant-garde. Laat je overweldigen door deze elegantie, de avant-garden (ha!), de wellness, het adembenemende uitzicht en de uitstekende Portugese keuken – en wijnen. Regelen we ook een lekker Port-proeverijtje voor je, want dat wil je ervaren in de stad van de Port. Romantisch oud en nieuw vieren doe je hier.

Torel Avantgarde, Porto


Oud en nieuw Griekenland
Reis naar een exclusief gebied in de Atheense Riviera, waar zachte zandstranden op je wachten. Waar luxe ademt en waar je je laat verwennen in wellness. Geniet van de uitgebreide keuken, waar ze alleen maar koken met biologisch voedsel van hun eigen boerderij. Of duik een dag de stad in, verken de oude Griekse historie. Wij regelen voor jou een koets, scooter, jacht, taxi – of waar je dan ook van droomt.

The Margi, Athene

Oud en nieuw vieren in het buitenland
Zin gekregen om die kurken te knallen en luxe het nieuwe jaar in te gaan? Ga lekker oud en nieuw vieren in het buitenland! Wij van Indyque Travel zoeken voor jou naar leuke plekken om oud en nieuw te vieren en ontwerpen jouw exclusieve reis binnen Europa. Laat ons weten waar jij van droomt, en wij realiseren het voor je. Proost, gelukkig nieuwjaar!

Vul hier vrijblijvend het aanvraagformulier in

Reactie plaatsen