Griekenland super deluxe all-in: wat is het en wat maakt het onderscheidend?
05 juli 2022 

Griekenland super deluxe all-in: wat is het en wat maakt het onderscheidend?

Luxe, exclusieve reizen op maat. Dat is wat wij ontwerpen. Maar wat betekent dat eigenlijk? Wat zijn luxe, exclusieve reizen? En wat is super deluxe all-in? Indyque Travel is hier om jou te helpen! Ontdek hier wat al die termen betekenen, wat het verschil is en wat het onderscheidend maakt.

First things first: met luxe, exclusieve reizen bedoelen wij écht luxe reizen. Misschien handig om je eerst te vertellen wat wij niet bedoelen met luxe:

✗ Vijfsterren hotels die je bij elk reisbureau kunt vinden;
✗ Reizen die ‘luxe’ roepen en minder dan € 2.000,- per persoon kosten;
✗ Een resort aan de kust waar je met iedereen het zwembad moet delen;
✗ Campings en hostels (ook al roepen ze dat ze ‘luxe’ zijn).

Wat luxe en exclusief dan wél betekent bij Indyque Travel?

✓ Exclusieve hotels die je niet zomaar op internet voorbij ziet komen;
✓ Privé strand, privé jacuzzi, privé bad (op het terras of op de kamer);
✓ Een resort inclusief butler, chefkok, en schoonmaakcrew;
✓ Een adult-only hotel met Michelinsterren-restaurant;
✓ Een hotel met nanny en kinderprogramma met schilderworkshops, piraatje spelen op het water, bommetjes maken, etc.;
✓ Activiteiten als helikopterrondvluchten, heli-hiking en privé proeverijen;
✓ Chauffeur die jou ophaalt en naar de luchthaven brengt.

Wens jij een van de bovenstaande reizen? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op. Dan sturen wij je een droom van een reisvoorstel toe.

Wat betekent all inclusive en wat is het verschil met deluxe?
All inclusive betekent letterlijk: een vakantie waarbij alles inclusief is. Je wordt compleet ontzorgd en jij hoeft je alleen maar bezig te houden met of je op je privé strand of in je privé jacuzzi wil ontspannen. All inclusive verwijst vaak naar de verzorging. Dat betekent dat jouw ontbijt, lunch en diner inbegrepen zijn. Drankjes hoeven hier niet per se bij te horen. Dat verschilt per land of per hotel. In all in vakanties vind je vaak ook luxe faciliteiten als wellness- en sportgelegenheden. Soms bieden accomodaties ook bioscopen of discotheken aan.

Kijk je naar het verschil met all-in deluxe? Dan doe je ‘een stapje omhoog’. Hier mag je ook à la carte dineren, van de sauna genieten of van watersporten gebruikmaken. Ook dit aanbod verschilt per hotel en per land.

Indyque Travel is trots jou te vertellen dat wij alleen met de meest luxe en exclusieve accomodaties samenwerken, zodat wij jou die luxe kunnen bieden die wij hierboven beschrijven.

Super deluxe all-in in Griekenland
Een van die exclusieve accomodaties is het Domes of Elounda resort op Kreta. Zij bieden jou de exclusiviteit waar je van droomt. Denk aan: een butler bij jouw accommodatie, een privé strand, kinderanimatie, workshops en knusse markten. Je mag hier van álles gebruikmaken. Slapen doe je elke avond in de wolken, want zij bieden jou een hoofdkussenmenu. Zo slaap jij precies naar wens.

Liever naar Corfu? Daar vind je het super deluxe all-in resort Domes of Corfu. Appartementen, villa’s, huisjes. Een butler. Privé strand. Echt bedoelt voor gezinnen die ultiem in luxe willen relaxen.
Wil je graag verblijven in een van deze twee resorts? Doe vrijblijvend een reisaanvraag en je ontvangt een droom van een reisvoorstel van ons. Deze reis is te boeken vanaf € 2.139,- per persoon.

Op zoek naar enorm exclusieve reizen naar een andere bestemming? Hier vind je luxe skichalets in Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Hier vind je exclusieve reizen naar Italië. En hier vind je weelderige wijnreizen naar Frankrijk.

Reactie plaatsen