Ohh, wauw: dit zijn onze exclusieve winterzonbestemmingen
04 november 2022 

Ohh, wauw: dit zijn onze exclusieve winterzonbestemmingen

Ontmoet deze exclusieve winterzonbestemmingen waar jij in luxe (en zonnestralen) gaat baden deze winter. Spoiler alert: deze winterzonbestemmingen bevinden zich allemaal buiten Europa. Maak je klaar voor zon, zee en zaligheid op wereldklasse.

Een privé-eiland, beach front genieten van de branding en all-inclusive genieten van luxe resorts. Die Experiences wachten deze winter op jou. Plus: die heerlijke ’s zomerse temperaturen á la 25 graden. Laat je inspireren door onze luxe topbestemmingen waar jij helemaal in de watten gelegd gaat worden.

Seychellen: Exclusieve Experience op een privé-eiland 
Ontdek deze ecologische parel op een privé-eiland in de Seychellen. Het Six Senses Seychellen gaat jou overláden met liefde en natuurschoon. Denk aan koraalstranden, granieten rotsen en zwemmen met zeeschildpadden. Geniet van holistische wellness, yoga en meditatie en van jullie privé zwembad met zonneterras - ocean front.

➵ Boek hier jouw Exclusieve Experience in de Seychellen
Oman: Six Senses Experience aan zee
Reis naar de verborgen parel van Oman: het exclusieve Six Senses Beachfront Resort. Waar jij al jouw zintuigen laat prikkelen. Geniet van de dramatische uitzichten van Oman. En van haar helderblauwe zee met poederzachte stranden, waar jij front row in luxe baadt. Extra genieten: de Award Winning Spa, de finesse van de lokale keuken en de private pool in jouw beachfront retreat.

➵ Boek hier jouw Six Senses Experience in Oman
Tanzania: Exclusieve Safari Experience 
Verblijf in een luxe River Lodge in Serengeti, waar je uitzicht hebt op brullende nijlpaarden in de rivier. Ga op safari met een open jeep en aanschouw trotse leeuwen, Colobus aapjes en troepen hyena’s. Geniet na dit avontuur van jouw privé-zwembad, douche met spectaculair uitzicht en waanzinnig lekkere bedden.

➵ Boek hier jouw Exclusieve Safari Experience in Tanzania
Mauritius: Luxe Experience aan de mooiste stranden
Een elegant hotel aan het meest begeerde strand van het eiland: Hotel Grand Baie. Dit luxe resort biedt jou all-inclusive services terwijl jij geniet van het heerlijke langzame eilandleven. Maar niet té langzaam.. Want Mauritius is speelser en spannender dan je je nu voorstelt. Dit nieuwe resort opende vorige winter (2021) haar deuren en geeft jou het comfort waar je zo naar verlangt.

➵ Boek hier jouw Luxe Experience in MauritiusZanzibar: Small Luxury Romantic Beach Resort
Romantisch bubbelen in Zanzibar? Dan is dit de perfecte parel voor jullie: Small Luxury Romantic Beach Resort: Tulia. Ze verwelkomt jullie in het paradijselijke Tanzania. Denk aan: witte zandstranden, tropische tuinen en First Class Experiences. Dit fantastische beach resort is ook all-inclusive te boeken of als romantische huwelijksreis.

➵ Boek hier jouw Romantische Experience in Zanzibar
Indyque Travel maakt alle reizen op maat. Wil jij graag iets toevoegen aan jouw Experience? Laat het ons weten en wij regelen het! Neem hier vrijblijvend contact met ons op, dan sturen wij jou een dróóm van een reisvoorstel toe.

Reactie plaatsen