Oh, wauw: dit zijn onze exclusieve parels naar Winter Wonderland (ervaar het unieke wintergevoel!)
30 september 2022 

Oh, wauw: dit zijn onze exclusieve parels naar Winter Wonderland (ervaar het unieke wintergevoel!)

Knus knapperend haardvuur in jouw luxe skichalet en honderden heerlijke pistekilometers daarbuiten. Of wat dacht je van denderende husky’s voor je slee, een spectaculaire sneeuwscootertocht of een ijsvis-experience. Laat je inspireren door onze exclusieve winterparels. 

De idyllische wereld van sneeuw en wellness wacht op jou. En de pistes ook. Of dat nou is om vanaf te skiën, te langlaufen, te springen, te sleeën of overheen te vliegen: deze luxe skigebieden gaan jou deze winter het unieke wintergevoel brengen.

Winter Wonderland in Oostenrijk
Denk je aan skiën in Lech, dan denk je aan: 300 heerlijke pistekilometers, waar je met moderne gondels in de meest veilige liften naartoe gebracht wordt - en dat zonder wachttijd. Want dat bestaat niet in Lech. Wat wel bestaat in Lech is het mondaine karakter, dat onze koninklijke familie over de vallei heeft uitgestrooid. Hierdoor behoort Lech tot de rijkste gemeentes van Oostenrijk.

Je kunt lekker met de auto of de trein naar Lech, maar wij kunnen ook een private jet naar Innsbruck voor je regelen. En dan ga je vanaf daar met de taxi naar het mooie Lech. Laat ons jouw wensen weten, en wij regelen het voor je.

Dit is onze exclusieve parel in Oostenrijk:

Chalet Chalech, Lech
Geniet van deze parel vlakbij het centrum, en van het zwembad en de gym. Te boeken voor 8 personen. Het chalet telt 4 slaapkamers en 4 badkamers.

Bed en breakfast: € 74.500,-
Full service: €92.500,-

Doe hier vrijblijvend jouw reisaanvraag!
Winter Wonderland in Zwitserland
Reis naar de Zwitserse Alpen en geniet van Zermatt en haar Matterhorn. En geniet ook zeker van haar heerlijke (lange!) skigebieden. Ga skiën, langlaufen, snowboarden, hiken of helikopter vliegen. Wat je ook doet: Zermatt is een parel voor het oog en zal je dat unieke wintergevoel brengen.


Dit zijn onze exclusieve parels in Zwitserland:


Chalet Calima, Verbier

Geniet van een outdoor-hottub, een indoor-zwembad en een cinema. En laat je verwennen door de koks. Ook te reserveren voor de feestdagen!

Te boeken voor 8 personen. Het chalet telt 4 slaapkamers en 4 badkamers.

Full service: € 170.000,-


Chalet Sirocco, Verbier

Geniet van zwembad, stoombad, sauna, wijnkelder, cinema en culinaire hoogstandjes. Te boeken voor 8 personen. Het chalet telt 4 slaapkamers en 4 badkamers.

Full service: € 158.000,-


Chalet Christiania, Zermatt
Geniet van deze parel in het centrum en van de heerlijke hottub. Te boeken voor 6 personen. Het chalet telt 3 slaapkamers en 3 badkamers.

Bed en breakfast: € 34.000,-

Doe hier vrijblijvend jouw reisaanvraag!
Winter Wonderland in Frankrijk
Wil je in Frankrijk aan de ski? Dan is Morzine het ideale skigebied voor jouw wintersport. Dit prachtige Alpendorpje ligt vlakbij de Mont Blanc en kent waanzinnige panoramazichten. Denk aan: eindeloze rijen vol prachtige dennenbomen, bedekt met dat verse laagje sneeuw. Ook dit is een skigebied dichtbij Nederland! Welk vervoersmiddel kunnen wij voor jou regelen? Laat het ons weten [link invoegen formulier].

Chalet Elephant Blanc, Val d’Isère 
Geniet van deze parel met hottub en sauna en van het luxe ski-in, ski-out. Te boeken voor 10 personen. Het chalet telt 5 slaapkamers en 5 badkamers.

Bed en breakfast: € 64.500,-
Full service: € 95.400,-

Doe hier vrijblijvend jouw reisaanvraag!

Winter Wonderland Experience: het Noorderlicht in Lapland!
Slaap onder miljoenen sterren in de arctische wildernis van Fins Lapland. Verblijf in de luxe, glazen iglo’s van het Artic Resort Kakslauttanen en laat al jouw Noorderlicht-dromen uitkomen. Ga op rendiersafari, op huskytocht, ga ijsvissen, snowboarden of scheuren met een sneeuwscooter. En alle fingers crossed dat je aan het einde van de dag dat prachtige Noorderlicht mag zien.

Wil jij graag sneeuwscooteren en ijsvissen in Fins Lapland? Laat het ons weten, en ik regel het voor je. Van A tot Z. Dus: komt die privé chauffeur jou thuis ophalen? Vlieg je business class? Of liever met een private jet? Wat wens je graag op culinair gebied? Wat zou jouw reis compleet maken? Laat het me weten via dit formulier, en laat jouw droom waar worden.

Reactie plaatsen