Wauw, ontdek IJsland per helikopter en sneeuwmobiel (en geniet van haar Golden Circle)
27 december 2022 

Wauw, ontdek IJsland per helikopter en sneeuwmobiel (en geniet van haar Golden Circle)

Denderende watervallen, ruige vulkanische vlaktes en spectaculair lichtspel wat zachtjes tegen de nachtelijke hemel danst. IJsland blaast je volledig van je thermosokken. Ontdek het land van Vuur en IJs per helikopter, sneeuwmobiel of gewoon: te voet.

Indyque Travel neemt je mee naar het meest ruige eiland ter wereld: IJsland. In IJsland wacht je niet alleen maar ruigheid en een spectaculaire lichtshow, maar ook heel veel wellness. Retreat yourself in de IJslandse Blue Lagoon. Geniet van massages, badder in de Blue Lagoon en geniet van Michelinster-diners. Combineer je bezoek aan dit ruige eiland met prachtige vulkanische tochten, per privé tour over land met een sneeuwmobiel of in de lucht. Per helikopter.

Jouw reis naar IJsland 
Zoals je van Indyque Travel gewend bent, maken wij al onze reizen op maat. Dat betekent dat wij jouw droomreis naar IJsland kunnen verwezenlijken! Hoe zo’n droomreis eruit kan zien? Wat dacht je van:

➵  Noorderlicht Excursie
➵  Golden Circle tour per helikopter
➵  Sneeuwmobiel rijden
➵  Stadstour door Reykjavik
➵  Spadag met massages

En voor wie culinaire proeverijen synoniem staan aan reizen, daar maken we reserveringen voor in deze spectaculaire restaurants:

➵  4-gangen diner bij Lava Restaurant
➵  7-gangen diner bij Moss Restaurant
➵  Restaurant Kol
➵  Gaia Restaurant
➵  Eiriksson Brasserie
➵  SumacHet land van Vuur en IJs trotseren
Wat echt niet mag ontbreken tijdens een bezoek aan IJsland? Thermisch ondergoed, een fleecevest en wollen sokken! Wij zorgen voor een sneeuwoverall, schoenen, helm en wanten tijdens een ritje met de sneeuwmobiel. Zorg dat je zelf lekker veel laagjes aantrekt (en meeneemt), want geloof ons: je zintuigen gaan het te druk hebben met de prachtige omgeving om het koud te hebben.

Wil jij ruige natuur met wellness combineren én het Noorderlicht aanschouwen? Boek een reis naar IJsland en verblijf in The Retreat Hotel in de Blue Lagoon. Verblijf in de Lagoon View Junior Suite en je hebt vanaf jouw terras toegang tot de lagoon. Waanzinnig.

Een reis naar IJsland, inclusief vervoer, verblijf en deze unieke excursies, boek al vanaf € 8.097,- per persoon. Doe hier vrijblijvend jouw reisaanvraag.

Reactie plaatsen