Onvergetelijke Culinaire Indyque Experience: dineer in het meest afgelegen sterrenrestaurant van de wereld!
18 november 2022 

Onvergetelijke Culinaire Indyque Experience: dineer in het meest afgelegen sterrenrestaurant van de wereld!

Er zijn geen wegen die naar het meest afgelegen 2-sterrenrestaurant ter wereld leiden. Wel een boot. We hebben het over het spectaculaire Restaurant KOKS **. Officieel verstopt op de Faeröer Eilanden, maar wegens verbouwing tijdelijk te vinden (of: te zoeken) in het magische Groenland.

Reusachtige ijsbergen, elegante walvisfamilies en het sprookjesachtige Groenland op je netvlies. Dat is de weg die naar deze Culinaire Experience in Restaurants KOKS ** leidt. Per boot vaar je door de Ilussat IJsfjord, richting Ilimanaq, waar je de twee oudste huizen van Groenland vindt. En dit is het decor én de entree van het wereldberoemde sterrenrestaurant KOKS.

Ten minste, als je deze reis vóór 2025 maakt. Vanaf 2025 kun je Restaurant KOKS ** op de ruige Faeröer Eilanden vinden. Wegens verbouwingen is het restaurant tijdelijk verhuist naar het spectaculaire Groenland. Boekingen voor 2024 kunnen nu gedaan worden. Noemden we het al een once in a life time experience?

Dineer bij het meest afgelegen 2-sterrenrestaurant ter wereld
Wat je mag verwachten als jij bij het meest afgelegen sterrenrestaurant van de wereld gaat eten? Wat dacht je van deze Uitmuntende Culinaire Indyque Experience:

➵ De boot naar Restaurant KOKS
➵ KOKS twee sterren tasting menu
➵ KOKS twee sterren ontbijt
➵ Een begeleidde Culinaire Experience
➵ Overnachting in de Iliamanaq Lodge  
Overnacht in exclusieve luxe ‘aan het eind van de wereld’
One night only, krijg je in de exclusieve Ilimanaq Lodge. Eén nacht zonder wifi, helemaal ‘aan het eind van de wereld’, 300 kilometer van de Poolcirkel. Denk aan: ijsrotsen (ruiger en hoger dan je ze nu bedenkt), wilde walvissen en kristalhelder water waar lokale vissersbootjes loom dobberen.

Gisteravond hebben jullie fenomenaal genoten van de Culinaire Experience bij KOKS. Deze ochtend geniet je van je koffie op je eigen terras, met uitzicht op de ijsrotsen. En straks geniet je van het KOKS twee sterren ontbijt. Vanmiddag om half 5 komt de boot jullie halen om je weer terug te brengen naar Ilulissat.

Goed om te weten: je verblijft in een luxe bungalow, op een paar minuten lopen van het restaurant. Dit landschap is niet gemakkelijk te trotseren, dus we raden je aan om in goede conditie en goed ter been te zijn.
Indyque Experience: Noordpool Editie
Behalve exclusief eten op een van de meest afgelegen plekken ter wereld, kunnen we jou nog meer fantastische ervaringen bieden. Wat dacht je van een onvergetelijke Walvis Safari? Of een indrukwekkende Gletsjer Experience? Wil je graag wandelen met een gids? Dat regelen we ook graag voor jou!

Inmiddels weet je dat Indyque Travel alle reizen op maat maakt. Hoe zo’n Culinaire Reis in het Noordpoolgebied eruit kan zien? Dit is onze voorbeeldreis:

Voorbeeldreis: 6 daagse Culinaire Experience naar Groenland
➵ Restaurants KOKS ** Experience (inclusief twee sterren diner, ontbijt, boot en overnachting in Ilimanaq);
➵ 4 overnachtingen in een Junior Suite in Ilulissat;
➵ Dagelijks ontbijt;
➵ Retourvlucht Amsterdam - Reykjavik - Groenland;
➵ Retourtransfer van de luchthaven naar het hotel;
➵ Wandeling met gids;
➵ Walvis Safari;
➵ Gletsjer Experience.

Deze reis is te boeken vanaf € 6.425,- per persoon.

Wil jij graag deze Culinaire Experience ervaren? Ben je er dan bewust van dat deze ervaring in Groenland mogelijk is tot 2025. Vanaf 2025 verhuist KOKS ** terug naar hun thuishaven: Faeröer Eilanden. Wil je graag daar dineren? Dat kan! Boekingen voor beide bestemmingen zijn nu geopend. Doe hier vrijblijvend jouw reisaanvraag.


Reactie plaatsen