Uniek: Indyque Travel organiseert Ultra Luxe Yoga Retreat in Italië (en jij wil erbij zijn)
16 december 2022 

Uniek: Indyque Travel organiseert Ultra Luxe Yoga Retreat in Italië (en jij wil erbij zijn)

Sunrise yoga, massages, breathwork en stiltewandelingen langs de glooiende bergen van Italië. Dat is een greep uit onze nieuwste Wellness Experience mét gegarandeerd vertrek. Yoga docent Stephanie Simons van Mitoté Yoga & Movement staat voor je klaar. Indyque Travel zorgt voor de unieke locatie waar jij je body en mind helemaal tot rust gaat brengen. 

In de lentemaand mei gaat het gebeuren: ons unieke Ultra Luxe Yoga Retreat in Italië. Op een zachte manier gaan we tijdens het retreat te werk met onze lichaam en geest. We zoeken de ontspanning op, én de stilte. Neem tijd voor jezelf en kom re-generated terug van deze Ultra Luxe Yoga Retreat.

Benieuwd hoe dit Ultra Luxe Yoga Retreat eruitziet? Dit mag je verwachten (en droom meteen lekker weg):

 2x daags yoga sessie
Op hatha gebaseerde yoga, waarin we werken met de energie van de yin & yang. Yin energie staat voor het zachte, het vrouwelijke, de maan. Yang energie staat voor de mannelijke, actieve zon. Je begrijpt wel, yin kan niet zonder yang  bestaan.

 Stiltewandelingen & meditatie
Pratyahara betekent het terugtrekken van de zintuigen. Daarmee leren we de focus naar binnen te leggen. De oordelen worden minder en het observerend vermogen wordt sterker. Waardoor we het object kunnen zien maar niet hoeven te beïnvloeden. Daaruit ontstaat ultieme controle over onze zintuigen.

 Breathwork
Met pranayama oefeningen worden de kanalen puur, behoudt het lichaam meer prana en wordt de geest gebruikt voor concentratie en meditatie. Het ontwaakt de innerlijke spirituele kracht, brengt vreugde en verbetert de spirituele ontwikkeling.

 Zoutwaterzwemmen in La Luna nel Lago
De hoge temperatuur van dit prachtige zoutwatermeer, circa 36-38 °C, zorgt ervoor dat het lichaam de sporenelementen en mineralen afkomstig van het zeezout kan opnemen. Het heeft een drainerende, ontgiftende en ontspannende werking.  De sessie duurt ongeveer 30 minuten waarin baden en ontspannen worden afgewisseld.

 Gua Sha Facial Treatment
Een innovatieve holistische gezichtsmassage. Gua Sha is een oude Chinese geneeswijze. Er wordt gebruik gemaakt van jade of hoorn om vocht uit het gezicht af te voeren en de bloedsomloop te activeren. De vormen van het gezicht lijken zich opnieuw te vormen, de huid ziet er natuurlijk en helder uit. Een diep gevoel van ontspanning is overgebracht.

 Massage Nei Gong Tuina
Tui Na (tūi betekent drukken en ná betekent vasthouden) is een oude Chinese massagetechniek dat dateert uit de Ming-dynastie (400 v.C.). Yin en Yang worden in evenwicht gebracht, door blokkades op te lossen en het immuunsysteem te versterken. Zacht, stimulerend en diep: dat beschrijft deze massage het best.

 Consult met yoga docent Stephanie
Telefonisch consult voorafgaand aan de reis met yoga docent Stephanie om te bepalen wat je ervaring is en wat je wilt behalen met deze yoga retreat. Zodat jullie hier in de 1-op-1 sessies verder op in kunnen gaan.

En dat alles met panoramisch uitzicht op het Gardameer. Je verblijft in een resort met een exclusieve wellness-tempel van 4.300 vierkante meter, waar lichaam en geest worden verjongd door de herontdekking van vitale energie.

Wie is Stephanie Simons?
Yoga docent Stephanie Simons stelt zich graag aan jou voor: "Mijn zielsmissie is jouw weg naar helderheid vrijmaken. Helderheid, de rust vinden zoals troebel water helder wordt als het de tijd krijgt om stil te staan. De mist die heerst in ons hoofd staan ook wel gelijk aan de patronen, ideeën, conditioneringen, gewoontes, situaties en ervaringen laten rusten. Laat de mist geleidelijk verminderen en wegtrekken. Wat het je brengt is het dichter naar jezelf komen, bij jezelf in dit fysieke lichaam maar ook naar je oorspronkelijke zelf, naar je innerlijk kind en je hele Zijn. Deze ervaring faciliteer ik als begeleider op verschillende manieren, zoals met yoga, breathwork, holistische methodes en wandelen."

Wie, wat en waar?
Ultra Luxe Yoga Retreat aan het Gardameer: 03 mei - 07 mei 2023
Luxe Yoga Retreat in Brixen: 18 mei - 23 mei 2023

Goed om te weten: deze reizen hebben gegarandeerd vertrek.

Deze reizen zijn te boeken tot en met 1 maart 2023. Benieuwd naar meer informatie? Die vind je hier. Of neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken of dit Ultra Luxe Yoga Retreat iets voor jou is.

Reactie plaatsen