Oehh, geniet van deze exclusieve Indyque Experience: de Grand Train Tour door Zwitserland
28 oktober 2022 

Oehh, geniet van deze exclusieve Indyque Experience: de Grand Train Tour door Zwitserland

Luxe panoramatreinen die door de besneeuwde bergen van Zwitserland piercen. Die jou letterlijke hoogtepunten, glinsterende meren en waanzinnige UNESCO-wereldergoedlocaties laat zien. Glijd in luxe door 1280 kilometer aan Zwitserse schoonheid met deze exclusieve Grand Train Tour.  

Trein van meer tot meer en van stad tot stad. En het allermooiste? Je kunt overal in- of uitstappen! Denk aan het bruisende Zürich, de indrukwekkende Zermatt of de adembenemende Jungfrau, waar je het hoogste treinstation van Europa vindt. Geniet onderweg van glinsterende meren, dito besneeuwde bergen en heel veel chocolade.

Laat je hieronder inspireren door onze spectaculaire voorbeeldreis met de Grand Train Tour door Zwitserland. Indyque Travel combineert de hoogste klasse trein met de hoogste klasse hotels, zodat jij in exclusieve luxe van Zwitserland geniet. Zoals je van Indyque Travel gewend bent, maken wij al onze reizen op maat. Wil je een stop, stad of hotel toevoegen aan de reis? Laat het ons weten en wij realiseren jouw droomreis!

Dit is onze indrukwekkende 14-daagse voorbeeldreis van de Grand Train Tour door Zwitserland:

Grand Train Tour etappe #1: Zürich - Interlaken - Grindelwald
Kristalheldere bergmeren en indrukwekkende berglandschappen domineren het uitzicht tijdens deze eerste etappe. Je reist per Premium Panoramatrein van Zürich naar Interlaken. De treinreis duurt een kleine drie uur en je glijdt over 131 km aan Zwitserland. De trein stopt in Luzern, waar je zou kunnen uitstappen, maar wat we tijdens deze voorbeeldreis niet doen. Wij treinen door naar Interlaken. Om vervolgens door te reizen naar het indrukwekkende Grindelwald.

Grindelwald is een prachtig gletsjerdorp aan de voet van de Alpen. Hier kun je fantastisch skiën, langlaufen of wandelen langs de indrukwekkende ijsrotsen. In Grindelwald overnacht je 3 nachten in een Junior Spa Suite, in een 4-sterrenhotel. Inclusief skipas.

Grand Train Tour etappe #2: Jungfrau - Interlaken - Zermatt
Onze voorbeeldreis gaat verder naar het hart van Zwitserland. Je suist langs prachtige meren en kastelen, met de luxe GoldenPass Panoramic trein. Montreux is het eindpunt van deze trein en dus stap je over op de Matterhorn Gotthard Bahn die jou door het diepste dal van Zwitserland leidt (het Nikolai-dal). Voordat de trein de Matterhorn bereikt, moet hij eerst meer dan 900 meter klimmen. Spectaculair.

Deze tweede etappe bestaat uit twee treinreizen van in totaal zo’n 6 uur. Je legt hier zo’n 270 kilometer af. Tijd om heerlijk te relaxen in Zermatt met 5 nachten in een Junior Suite, in een 5-sterrenhotel. Inclusief skipas.

➵ Extra leuk: vanaf 11 december 2022 rijdt er een nieuwe Prestige Klasse op de GoldenPass Express. Voor € 40,- per persoon extra reis je in deze luxe klasse mee.

Grand Train Tour etappe #3: Zermatt - St. Moritz
Je bent nu één week in Zwitserland en helemaal klaar voor de derde etappe van deze Grand Train Tour. Klaar om de Alpen te doorkruisen. Je stapt op in Zermatt en reist met de panoramische Glacier Express naar het oosten van Zwitserland: St. Moritz. Deze trein gaat dwars door de Alpen, door 91 tunnels en 291 bruggen. Kun je je voorstellen hoe spectaculair het uitzicht hier is?

Deze trein is de langzaamste sneltrein van allemaal. In zo’n 8 uur doorkruis je dit ruige hart van Zwitserland. 291 kilometer verderop stap je uit in het oostelijk gelegen St. Mortiz en overnacht je 3 nachten in een heerlijke deluxe kamer. Dit 5-sterrenhotel is inclusief skipas.

Grand Train Tour etappe #4: St. Moritz - Chur - Zürich
Tijd voor de laatste etappe van deze indrukwekkende Grand Train Tour door Zwitserland. Je stapt op in St. Mortiz en reist terug naar Zürich, via Chur. Deze reis duurt 1 uur en 15 minuten. Onderweg word je beloond met uitzichten op prachtige bergketens, meren en het Bündner Herrschaft (kanton Graubünden).

Terug in Zürich slaap je 2 nachten in een 5-sterrenhotel, in een deluxe kamer. Hier heb je alle tijd om het bruisende stadsleven van Zürich te ontdekken. Denk aan historische straatjes, knusse winkeltjes en de Bahnhofstrasse (de grootste winkelstraat van de stad). Deze prachtige treinreis afsluiten in stijl? Dat doe je in de Thermen & Spa Zürich of in het Lindenhof park met prachtig uitzicht over de stad.

Deze voorbeeldreis van 14 dagen en 13 nachten boek je vanaf € 11.297,- per persoon. Dat is inclusief de Swiss Travel Pass op basis van de 1e klas.

Nog meer stops of plekken aan deze reis toevoegen? Dat kan! Wij maken namelijk al onze reizen op maat. We luisteren naar jouw wensen en realiseren jouw droomreis. Neem hier vrijblijvend contact met ons op. Dan sturen wij jou binnenkort een droom van een reisvoorstel toe.

Reactie plaatsen