Luxe wellness resorts in Zwitserland: 5x baden in de Indyque Experience
14 oktober 2022 

Luxe wellness resorts in Zwitserland: 5x baden in de Indyque Experience

Baden in luxe, en dat in adembenemend Zwitserland. Waan je tussen besneeuwde Alpen, schitterende meren of karakteristieke bergdorpen. Geniet van de meest luxe (medische) spa’s, sauna’s en massages. Verwellness jezelf in één van deze waanzinnige Zwitserse wellnessoorden en treed in de beste versie van jezelf.    

Dompel je onder in ontspanning. Verwelkom de warmte. Relax. En geniet van dat heerlijke rozige gevoel. Gun jezelf en je geliefden de ultieme relax-vakantie. Ontdek hier de meest luxe, adembenemende en ontspannen (medische) wellness resorts van Zwitserland.

Bürgenstock Hotel & Alpine Spa: multi-award-winning spa boven het meer van Luzern
Adembenemende uitzichten op het meer van Luzern, de Zwitserse Alpen én op het moderne interieur in je luxe suite. Bedenk daar nog even bij dat er een enorme Alpine Spa op je wacht, waar jij je helemaal onderdompelt in wellness - en waarna jij volledig opgeladen en rozig richting bed zweeft.

En als Indyque het over een luxe spa heeft, dan hebben wij het over een multi-award-winning spa in de uiterste vorm van luxe. Ontspan je mind door te genieten van de waanzinnige uitzichten op het meer en de bergen (food for the soul) en ontspan je lichaam in de outdoor infinity pool, sauna, hammam of floating pool.

Dineren doe je op een adembenemende locatie: waar panorama-ramen van plafond tot grond je de ondergaande zon achter de Zwitserse bergen laat zien.

➵ In dit in waanzinnig luxe wellness resort in Zwitserland verblijven? Doe hier vrijblijvend jouw reisaanvraag!

Alpina Gstaad & Six Senses Spa: wellness-oord middenin de Alpen met een oosterse ambiance 
Een waar wellnessoord middenin de Alpen, waar de warme ambiance van het oosten rondwaart. Dit hotel is de énige in Zwitserland die jou de Six Senses Spa beleving biedt.

Prikkel je zintuigen en geniet van hydrotherapie, kleurentherapie, een zoutkamer, een oosterse kamer, ijsfonteinen, hammam en sauna. Deze oase van sereniteit laat jou ontzettend ontspannen.  

Dineren doe je bij Michelinsterrenchef Martin Göschel, die bekendstaat om zijn oog voor perfectie. Na deze bijzondere ervaring zweef jij naar jouw panaroma suite, waar een privé terras én privé wellness vol hammam, sauna en outdoor jacuzzi op jou wachten.

➵ In dit in waanzinnig luxe wellness resort in Zwitserland verblijven? Doe hier vrijblijvend jouw reisaanvraag!
The Dolder Grand: medische wellness in Zürich
Waar deze medical spa in Zürich voor staat? ‘Je holistische gezondheid is de balans van jouw lichaam en ziel, jouw verschijning en jouw welzijn.’ Maak kennis met 4 medische wellness behandelingen en activeer jouw energie.

De in house dokter is gespecialiseerd in cardiologie en interne medicijnen. Het gaat erom dat jouw gezondheid en immuunsysteem een boost krijgen. Deze behandelingen worden op maat gemaakt. Je kunt hier ook terecht voor huidverjongingen en coaching, zodat jouw gezondheid op en top blijft.

Dineren doe je in het 2 Michelinsterren-restaurant, waar je verwelkomt wordt in een klassieke ambiance. Slapen doe je in een top suite, waar je getrakteerd wordt op adembenemende uitzichten en design.

➵ In dit in waanzinnig luxe wellness resort in Zwitserland verblijven? Doe hier vrijblijvend jouw reisaanvraag!


Park Hotel Vitznau: exclusieve excellentie aan de kust van het Luzern meer (met 3 Michelinsterren)
Verblijf tussen deze honderd jaar oude muren, waar privacy, sereniteit en exclusieve luxe de boventoon voeren. Deze 5-sterren residentie heeft privé toegang naar het meer, een award-winning-restaurant met 3 Michelinsterren, de grootste wijnkelder van Zwitserland (voor de ogen van gasten only) en een privé spa.

➵ In dit in waanzinnig luxe wellness resort in Zwitserland verblijven? Doe hier vrijblijvend jouw reisaanvraag!
Chenot Palace: geniet van de wetenschap achter wellness met de Chenot Methode
Aan de voet van de Zwitserse Alpen vind je een unieke wellness methode die jou gaat helpen om terug in shape te komen. De experts zetten een persoonlijk programma voor jou op, inclusief behandelingen en een voedingsschema. Met deze methode ga je voor de kracht van het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam.

Medische experts kijken naar jouw energie, harmonie, emoties en de fysieke gesteldheid van jouw lichaam. Dineren doe je ook volledig naar jouw dieetplan, omringd door luxe. Deze unieke wellnessprogramma’s gaan vanaf 7 dagen.


➵ In dit in waanzinnig luxe wellness resort in Zwitserland verblijven? Doe hier vrijblijvend jouw reisaanvraag!Wij maken al onze reizen op maat. Dat betekent dat we volledig naar jouw reiswensen luisteren. Deze (medische) wellness ervaring combineren met een stedentrip of ski-vakantie? Regelen wij voor jou. Laat het ons weten en wij denken graag met je mee!

Reactie plaatsen