Detoxen in Italië

Wie wil ontsnappen aan het dagelijks leven en even helemaal tot rust wilt komen, zowel mentaal als fysiek doet er goed aan om naar de Alpen te gaan. Hoog in de Italiaanse Dolomieten ligt een prachtig 5-sterren hotel waar je in alle rust kunt bijkomen van de dagelijkse rush. 

Verantwoord detoxen in de Italiaanse Alpen

Het hotel is ontworpen door de beroemde Italiaanse architect, Matteo Thun. De opdracht die hij meekreeg was om een hotel te bouwen met respect voor de natuur: eco voor ego. Het resort is een heerlijk rustgevend oord waar de natuur centraal staat. Het hotel is ecologisch verantwoord gebouwd, verbruikt weinig energie en er wordt gebruik gemaakt van biomassa in plaats van olie en gas. In de zomer zorgen de houten panelen voor een natuurlijke zonwering en wordt het teveel aan biomassa opgeslagen voor de winterse periodes.

De gerenommeerde architect Matteo Thun heeft dit prachtige luxe eco-hotel in de Dolomieten ontworpen

Niet alleen hoe het hotel gebouwd is, is ecologisch verantwoord. Sprankelend mineraal water komt direct uit de bergen: van het water uit de kraan tot het water in het zwembad. Ook in de keuken wordt uitsluitend gekookt met lokale producten: puur, onvervalst, biologisch en clean. Het hotel serveert tevens een grote variëteit aan glutenvrije, vegetarische en veganistische gerechten. Heb je daarnaast speciale wensen, ook dat is geen probleem.

In dit luxe eco-hotel in de Dolomieten wordt uitsluitend gekookt met lokale biologische producten voor de perfecte Italiaanse gastronomie

Een oase van rust in de Dolomieten

In de oase van St. Vigil, waar geen auto’s mogen komen, wordt je in het dal bij de berglift opgewacht door de liftbediende. Je zoeft rustig naar het hoger gelegen hotel terwijl je geniet van het uitzicht. Eenmaal aangekomen bij het hotel zorgt de liftbediende ervoor dat jouw bagage naar het hotel en je kamer wordt gebracht. Het ontzorgen begint dus al bij het dalstation van de berglift.

Aangekomen in het hotel wordt je naar de kamer gebracht alwaar je je kunt klaarmaken voor het welkomstdiner. De suites in dit hotel zijn zeer ruim, hebben allen een walk-in closet, een riante badkamer en een fantastisch uitzicht. 

Na een verblijf in dit eco-hotel voelt u zich als herboren

Reactie plaatsen