Algarve, dé plek om te golfen
24 april 2019 

Algarve, dé plek om te golfen

Portugal, in 2017 nog bekroond tot beste golfbestemming ter wereld, is het land bij uitstek om in het voor- en najaar te gaan golfen. Door het heuvellandschap en de kliffen met uitzicht over zee is dit land uitgerust met een flink aantal mooie golfbanen.

Ideaal voor het voor- en najaar: de Algarve

Eén van die mooie golfbanen is te vinden in het zuiden van Portugal in de Algarve. De Algarve is het zuidelijkst district van Portugal. De regio staat met name bekend om de schitterende zandstranden, maar is gelukkig niet zo druk bezocht als de Spaanse stranden. In het voor- en najaar is het in de Algarve qua temperatuur nog goed vertoeven. 

De Algarve is de perfecte regio om te gaan golfen in het voor- en najaar.

Het fijne 4 sterren Morgado hotel beschikt over 2 eigen 18-holes golfbanen. Het hotel ligt ver genoeg van alle drukte en is hierdoor uitermate geschikt om heerlijk tot rust te komen na een dag golfen. Voor als je meer afwisseling zoekt zijn er in de nabije omgeving nog voldoende andere golfbanen te vinden. Wij laten je graag zien hoe een 5-daagse golfreis naar dit fijne hotel eruit kan zien.

Vanuit Amsterdam of Eindhoven vlieg je al in 3 uur naar Faro. Vanaf hier is het ongeveer 50 minuten met de auto naar het hotel. Aangekomen bij het hotel wordt je warm onthaald door het personeel. Je verblijft deze dagen in een deluxe suite met uitzicht over de golfbaan. Het hotel beschikt, naast de 2 eigen golfbanen, over 4 heerlijke zwembaden en een golfwinkel. Voor diegene die een dag niet wilt golfen is er in de omgeving genoeg te doen. Maak bijvoorbeeld een heerlijke wandeling door de natuur of breng een bezoek aan het strand.

Een golfbaan omringd door prachtige flora en fauna

De omgeving van het hotel is zeer geliefd bij vogels. Verblijf je hier tussen augustus en oktober dan kun je onder andere genieten van honderden flamingo’s die tijdens hun migratie te zien zijn bij de Álamos Dam om te rusten en te eten.

Het terras bij het clubhuis biedt u een prachtig uitzicht op de golfbaan van Morgado Golf

Speciaal voor golfers biedt het hotel de kamers semi all-inclusive aan. Dit bestaat uit ontbijt, diner én drankjes tussen 17.00 uur en 24.00 uur. Naast de twee eigen 18-holes golfbanen kunt u ook golfen op de Salgados Golf Course. Het hotel biedt dagelijks gratis transfers aan van en naar de Salgados Golf Course in Guia, op ongeveer 30 minuten rijden.

De Morgado Golf Course is in 2019 tevens gastheer van de Portugese Open.

Reactie plaatsen