De mooiste reisbestemmingen van 2021
07 mei 2021 

De mooiste reisbestemmingen van 2021

Hoewel de reisadviezen voor de hele wereld, dus ook voor ons werkgebied Europa, nog op oranje staan, verwachten we in ieder geval binnen Europa vanaf uiterlijk medio juni weer op vakantie te kunnen.

Ondanks dat we al lange tijd niet mogen reizen, hebben we niet stil gezeten. Wij zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om ons netwerk binnen Europa verder uit te breiden en we kunnen jullie dan nu ook alvast een aantal nieuwe pareltjes voor de komende tijd onder de aandacht brengen.

Ålesund en de Sunnmøre Alpen

Luxe 4 sterren hotel Union Øye, Noorwegen © Margaret De Lange Styling Birgitta Roald

Gelegen aan de westkust van Noorwegen, vormt Ålesund de belangrijkste plaats voor de Noorse visserij en het is tevens de toegangspoort tot de vele fjorden en bergen van de Sunnmøre Alpen.

Vanuit een schitterend vijfsterren hotel in Ålesund of in het nabijgelegen Storfjord kun je te voet, per kano, vanaf een motorjacht, met de auto of per helikopter de indrukwekkende omgeving ontdekken.

Om je een indruk te geven, verwijzen wij je graag naar onze samengestelde inspiratiereis. Het uiteindelijke reisplan stellen we geheel op maat samen.

Montenegro, de parel van de Balkan

Luxe en exclusieve reis Montenegro, Indyque Travel
Voor de meesten is Montenegro een nog onbekende vakantiebestemming. Gelukkig maar, zouden wij haast zeggen. Zo klein als het land is, zo indrukwekkend zijn haar cultuur- en natuurschatten. Het wordt ook niet voor niets de “parel van de Balkan” genoemd.

Vanuit het prachtige hotel Sveti Stefan stellen wij graag een mooi programma voor je samen, waarbij je de hoogtepunten van Montenegro gaat bekijken. Geen zin om erop uit te trekken, geen nood, want het is bepaald geen straf om heerlijk te ontspannen in of bij het hotel of aan hun eigen strand.

Duurzaam Toscane

Luxe reis Toscane - Indyque Travel
De eerste keer dat wij dit resort zagen raakten wij op slag verliefd. Een betoverende oase van rust en kalmte, zo kun je Eco Resort Borgo Pignano omschrijven.
Waar je ook kijkt, van de architectuur tot het eten en de nieuwe spa, alles is geïnspireerd op Toscaanse tradities met een eigentijdse twist. En dat alles volledig duurzaam. Het resort biedt geweldige excursies en workshops aan. Gezinnen zijn ook heel welkom, alle excursies en workshops worden ook aangeboden voor kinderen.

Ontspannen aan de Atheense riviera

Luxe reis Atheense Riviera - Indyque Travel

Griekenland, we love it. Van binnenland tot de eilanden, iedere regio heeft zo zijn eigen charmes. Zo zijn wij ook helemaal verliefd op de Atheense riviera. Heerlijk flaneren over de boulevard en genieten van het goede leven. En waar kunnen we dit nu beter doen dan bij het prachtige The Margi. Naast de fijne kamers, mooie zwembad en geweldige locatie, want op nog geen 30 minuten rijden van Athene, heeft The Margi een geweldige boerderij. Excursies naar de boerderij zijn een must als je van lekker en goed eten houdt.

Kenmerkende blauwe daken van Santorini

Luxe reis Santorini - Indyque Travel

Santorini is het meest schilderachtige eiland van Griekenland. Rijk aan bezienswaardigheden en een prachtige natuur maken dat wij dit een fijne bestemming vinden. Eén van onze favoriete stekjes op het eiland om te verblijven is hotel The Grace. The Grace heeft niet alleen prachtige suites maar ook een heel fijne villa. Het hotel heeft daarnaast het grootste infinity pool van het eiland met tevens het mooiste uitzicht, al zeggen wij het zelf. Onze tip: boek een exclusieve yoga picknick experience.

Wintersport in het sneeuwzekere Lech

Luxe en exclusieve wintersport Oostenrijk - Indyque Travel

Vanuit een intiem en luxe vijfsterren hotel, sta je binnen no time op de lange latten op één van de vele pistes rond Lech. Door de samenvoeging met het skigebied van St. Anton am Arlberg kun je hier nu naar hartelust skiën en snowboarden. En na je dagelijkse inspanning in de sneeuw wacht de Oostenrijkse gastvrijheid. Riante suites, een verkwikkende wellness en een geweldige keuken zorgen voor een perfecte omlijsting van jouw volgende wintersportvakantie.

Heb je liever een chalet? Wij kunnen in Lech verschillende exclusieve chalets voor 2 tot 14 personen aanbieden. De chalets kunnen gehuurd worden op basis van self catering, bed & breakfast of volledig catered.

Ben jij na het lezen van dit artikel ook helemaal klaar voor een fantastische vakantie? Klik dan gauw door en vraag jouw vrijblijvende reisvoorstel aan en ontdek welke luxe en exclusieve onderkomens wij te bieden hebben.

Reactie plaatsen