Zomersluiting

Ik val maar direct met de deur in huis: van zaterdag 27 augustus tot en met zondag 25 september gaan wij er even tussenuit. In deze mail leg ik je graag uit waarom dat het geval is 🙂.

Hoewel "tante C" de afgelopen 2 jaren flink heeft huisgehouden in de reiswereld, zijn wij die jaren relatief goed doorgekomen. Weliswaar met ontzettend veel last-minute boekingen, maar dat mocht de pret niet drukken. 
Dit jaar is echter alles anders. Alsof "tante C" nooit heeft bestaan. Iedereen wil weer op reis en dat heeft zich sinds begin januari vertaald in een snel groeiende stroom aanvragen en boekingen. Heerlijk natuurlijk om zoveel mensen een fantastische vakantie te kunnen bezorgen, maar we beginnen nu wel op onze tenen te lopen en kijken dan ook reikhalzend uit naar onze eigen vakantie. Een periode om partners te bezoeken, nieuwe accommodaties te bezichtigen en te brainstormen over nieuwe reizen, maar belangrijker nog, om "bij te tanken".


Heb je een reis geboekt met vertrek in september en gebeurt er iets onderweg of zijn er vragen over de geboekte reis? Dan staan wij uiteraard voor jullie klaar. De mail lezen wij dagelijks en waar nodig reageren wij zo snel mogelijk, gewoon zoals jullie gewend zijn van ons.

Eind september zijn wij weer in de lucht en kan het daarom zijn dat je nog iets langer moet wachten op een reactie, omdat we druk bezig zullen zijn met het bijwerken van alle mails die binnen zijn gekomen in onze afwezigheid.

Ik hoop dat je begrip hebt voor onze afwezigheid (van 27 augustus tot en met 25 september).


P.S.: Benieuwd hoe onze reis eruit ziet: wij beginnen in Basel, rijden vervolgens door naar Gstaad en Grindelwald. Na Zwitserland is het tijd om via het meer van Lugano en het Comomeer naar de prachtige Piëmonte te gaan, gevolgd door het Gardameer om te eindigen in de Dolomieten.

Luxe hotel Castel Fragsburg, Meran

Reactie plaatsen