Zomervakantie 2020 gaat van start
05 juni 2020 

Zomervakantie 2020 gaat van start

Yes! Het hoge woord is eruit, we mogen weer reizen. En laat dat nu hetgeen zijn waarvoor wij een passie hebben en waarin wij gespecialiseerd zijn. Dit jaar zal het vakantie vieren er wat anders uit zien dan andere jaren. Dat wil niet zeggen dat er geen mooie reizen kunnen worden gemaakt. Indyque Travel kijkt er naar uit om weer vele mooie reisherinneringen te mogen creëren. Wij hebben twee van onze favoriete plekjes, dichtbij huis, op een rijtje gezet. Kijkt en geniet u mee?

Psst, wilt u overnachten in één van deze mooie accommodaties? Laat het onze Travel Designers weten, zij helpen u graag.

Citylife

Luxe Antique Collector's Suite in Hotel Pulitzer Amsterdam

De zomer van 2020 zal zorgen voor een stuk minder toeristen in onze hoofdstad en dat maakt dat een weekendje Amsterdam nog veel aantrekkelijker word. Eén van onze favoriete plekje om te overnachten is Hotel Pulitzer met uitzicht op de grachten. Het weekendje Amsterdam wordt compleet gemaakt met een diner voor 2 bij Rijks én een privé rondleiding door het Rijksmuseum. Als kers op de taart ontvangt u tevens een luxe “at home” giftbox.
Dit arrangement is te boeken vanaf € 1.112,- per persoon (excl. vervoer).

Countrylife

Chateau St. Gerlach in Valkenburg

Zoekt u het liever wat hogerop en meer in de natuur? Dan is Château St. Gerlach in Valkenburg de perfecte locatie voor een paar dagen weg. Dit voormalige klooster is omringd door natuur. Geniet van de prachtige tuin of ga een heerlijk eind fietsen door de heuvels van Zuid-Limburg. Even shoppen? Dat kan ook, op nog geen 10 minuten rijden bent u in Maastricht. Dit arrangement bestaat uit 5 dagen en 4 nachten verblijf in Château St. Gerlach in een Senior Suite incl. ontbijt, een 5-gangen diner bij Bistrot de Liege, 3-gangen lunch bij L’Auberge in Neercanne, een 6-gangen diner bij Pirandello in Landgraaf én een wellness arrangement voor 2 personen.
Dit arrangement is te boeken vanaf € 1.297,- per persoon (excl. vervoer).

Wilt u meer informatie over één van deze arrangementen of wilt u een op maat gemaakt arrangement? Klik dan hier om een aanvraag te sturen.

Reactie plaatsen