Luxe reis Venetië - Indyque Travel

Reisaanvraag op maat

Wij organiseren met veel passie

de mooiste reizen geheel op maat voor jou

Stap 1

Formulier invullen met wensen

Stap 2

De Personal Travel Designer gaat voor je aan de slag

Stap 3

Je reisadvies wordt via mail verzonden

Indyque Travel organiseert luxe en exclusieve reizen wereldwijd.  


Om een indruk te krijgen van de reizen die wij kunnen organiseren, raden wij je aan om onze inspiratiereizen te bekijken. Deze zijn als pakket te boeken of geheel naar wens aan te passen.


Staat jouw gewenste reis er niet tussen en ben je naar iets heel anders op zoek? Ook dan ben je bij Indyque Travel aan het juiste adres.


Onze reizen zijn niet geschikt voor backpackers, kampeerders of camper-reizigers aangezien wij geen contact hebben met hostels en campings.


Werkwijze maatwerkreizen

Stap 1: Invullen aanvraagformulier
Stap 2: Eén van onze Personal Travel Designers neemt contact met je op om al jouw wensen door te spreken, zodat jouw ultieme vakantie kan worden samengesteld.

Stap 3: Via mail ontvang je een concept voorstel zodat je een eerste indruk hebt van de mogelijkheden. Na jouw feedback werken we het concept verder uit en krijg je toegang tot jouw mini-website met alle informatie.

Stap 4: De Personal Travel Designer neemt contact met je op om het voorstel te bespreken en te kijken of je nog aanpassingen wilt zien. Of je boekt direct via de mini-website de reis. 

Stap 5: Aftellen maar en genieten van de voorpret!

Specialist in exclusieve reizen

Luxe vakantie in Europa geheel op maat gemaakt

Maatwerk

Onze reizen worden op maat geheel naar wens gemaakt. Al onze maatwerk reizen zijn tevens uit te breiden met privé vluchten, transfers per luxe taxi en meer.
Luxe reizen naar Europa met conciërgeservice

Services

Conciërgeservice voor het reserveren van tickets, restaurants, activiteiten en meer. Zowel voor, tijdens als na de reis staan wij bij vragen altijd voor je klaar.
Expert in luxe reizen binnen Europa

Reisexpert

Wij zijn expert in het organiseren van exclusieve reizen wereldwijd. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een groot netwerk. 
Duurzame luxe reizen boek je bij Indyque Travel

Duurzaam

Wij hebben het klimaat hoog in het vaandel staan. Iedere reis wordt daarom door ons standaard gecompenseerd via GreenSeat.