Winter Wonderland in de Alpen: ontdek deze luxe skichalets in Frankrijk, Zwitserland of Oostenrijk

Vlieg privé naar het Europese Winter Wonderland: de Alpen. Wij zorgen voor taxiservice, skipassen, skimateriaal, lessen, helikopterrondvluchten en wellness. En dan mag jij dat luxe skichalet uitzoeken. Dit zijn onze absolute parels in de Alpen.

De zomer staat voor de deur, maar de winterse Alpen roepen! En zeker die luxe skichalets. Die staan te brullen om vroeg geboekt te worden. Want voor de mooiste en luxe chalets moet je er snel bij zijn. Laat je inspireren door deze luxe wintersportreizen in de Alpen.

Vier kerst, oud en nieuw of carnaval in de sneeuw! Met je partner, gezin, vrienden, (de hele) familie of als bedrijf(suitje). Chalets regelen we al vanaf 2 personen tot 40 personen en meer. Meteen even samen sparren? Dat doe je hier.  

 Ontdek de Franse Alpen

In Frankrijk dompel je je onder in knusse skichalets, knapperende haardvuurtjes en een berg comfort. Luxe, luxe, luxe. We regelen de skipassen en het materiaal voor jullie. En mocht je het wensen, dan laten we de ski’s naar jouw chalet brengen. Dit zijn onze allermooiste chalet-aanraders:

 Chalat Cala 201, Val-d’Isère 
Geniet van dit waanzinnig knusse skichalet, waar je voor een knapperend haardvuur van de prachtige vergezichten op de dennenbomen geniet.

Apartment Chartreuse, Val-d’Isère
Waan je in luxe in dit prachtige houten skichalet vol comfort.


Liever op wintervakantie naar Méribel? Ook hier verzorgen wij op-maat-gemaakte reizen naartoe.

 Ga voor de Oostenrijkse Alpen

Oostenrijk jodelt, en hoe. Het roept jou om van haar indrukwekkende bergen af te glijden. Skiënd, langlaufend, snowboardend of sleeënd. Het is jouw feestje. We kunnen zelfs een helikopter voor je regelen, zodat je de bergen óók van bovenaf kunt bewonderen. Of we sturen een kok mee, zodat jij op de meest afgelegen parels in de Alpen romantisch kunt dineren. En om je daarna onder te dompelen in wellness. Dit zijn onze aanraders:

 Skihotel Severin’s, Oberlech 
Geniet van een Alpine Retreat: een oase van verwennerij op grote hoogte.

Chalet Brunnenhof 7, Lech
Geniet van de sauna, het Turkse stoombad en het indoor-zwembad. Ook beschikbaar tijdens de feestdagen!

Liever naar een andere plek in Oostenrijk? Wij bieden ook prachtige op-maat-gemaakte reizen naar St. Anton am Arlberg, Kitzbühel of Wagrain.


 Beleef de Zwitserse Alpen

Rondvliegen in een helikopter, skiën langs de Matterhorn of snowboarden over de meest adembenemende bepoederde bergen? Ga naar de Zwitserse Alpen! Ook hier dompel je je onder in luxe en wellness en brengen wij het skimateriaal naar jouw chalet. Dit zijn onze favoriete skichalets in Zwitserland:

Backstage Hotel, Zermatt
Waar design en wintersport hand in hand gaan.

Chalet Calima, Verbier
Geniet van een outdoor-hottub en een indoor-zwembad en laat je verwennen door de koks. Ook te reserveren voor de feestdagen!


Ben je benieuwd naar al onze wintervakanties? Die vind je hier!

Wil je graag op wintervakantie naar de Alpen? Vul hier vrijblijvend ons reisadviesformulier in. Binnen een week ontvang je en prachtig reisvoorstel van ons. Helemaal enthousiast? Dan maken wij de reis voor jou in orde. Liever wat aanpassen of toevoegen? Doen we met liefde voor je!